Naročanje gradiva po pošti na dom

Naročite lahko leposlovno in strokovno gradivo iz Knjižnice Bežigrad, Knjižnice Jožeta Mazovca, Knjižnice Otona Župančiča, Knjižnice Prežihov Voranc in Knjižnice Šiška.

Gradivo poiščete v katalogu COBISS. Izbrane proste naslove skupaj s številko gradiva COBISS ID (Kje najdem Cobiss ID?) in ostalimi zahtevanimi podatki vpišete v obrazec in oddate naročilo.

Če se vam ob oddaji naročila na zaslonu ne prikaže zeleno obvestilo o uspešni oddaji, pišite na info@mklj.si, pripišite člansko številko in knjižnico, v kateri ste gradivo naročili.

Seznam naročenega gradiva (pripišite ID iz Cobiss kataloga in preverite ali je gradivo prosto)

 

Pravila izposoje

Izberete lahko do pet (5) enot gradiva, naročeno gradivo mora biti iz iste knjižnice. Naročite lahko le gradivo, ki je prosto. Rok izposoje gradiva je 21 dni z možnostjo podaljšanja. Izposoja teče z dnem odpreme gradiva.

Neknjižnega gradiva (zgoščenke, filmi, igrače) po pošti ne pošiljamo, na otroško izkaznico ne izposojamo gradiva za odrasle.

Priprava gradiva je brezplačna, poštne stroške v skladu s cenikom Pošte Slovenije vam bomo zabeleži na člansko izkaznico. Plačilo lahko poravnate s spletnim plačilom takoj ali pa ob naslednjem obisku v knjižnici. Gradivo bo dostavljeno v skladu s časovnim rokom in načinom dostave Pošte Slovenije. Poštne storitve so možne le v Sloveniji, v tujino pošiljk ne pošiljamo.

Pri pripravi gradiva upoštevamo ključna navodila NIJZ in varnostne ukrepe, ki veljajo za ravnanje s poštnimi pošiljkami in gradivom. Prosimo vas, da pri brezstičnem prevzemu gradiva ohranjate razdaljo (2 m) in nosite masko.

thlsidebar

pionirska


Koledar

« Oktober 2021 »
Po To Sr Če Pe So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri